PRAKTISCHE INFORMATIE

Locaties

 1. Grote Kerkzaal Evangelische Broedergemeente
  Zusterplein 12, 3703 CB Zeist


 2. Kleine Kerkzaal Evangelische Broedergemeente
  Zusterplein 20, 3703 CB Zeist


 3. Koetshuys Evangelische Broedergemeente
  Zusterplein 2, 3703 CB Zeist


 4. Hotel Theater Figi
  Het Rond 2, 3701 HS Zeist


 5. Parkeren (gratis)
  Brouwerij 9, 3703 CH Zeist


 

Kaartverkoop

Kaartverkoop via de website of tijdens het festival bij de kassa in de gang van de grote kerkzaal. Let op: pin only!

 

Kom op tijd

Voorkom dat u zich moet haasten. Er zijn geen genummerde plaatsen. Neem de tijd als u aan de zaal nog kaarten wilt kopen en/of op een bepaalde plek in de zaal wilt zitten. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open, de kassa een uur voor aanvang.

 

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht CS en station Driebergen-Zeist: Synthus lijn 50 en U-OV lijn 51 en 74. Uitstappen halte Het Rond (D op de kaart). Drie minuten lopen naar de kerk (A op de kaart).

 

Verblijf

Er is in en om Zeist te veel te beleven om snel naar huis te gaan. Geniet van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug, een oase van rust net buiten de Randstad, bezoek een van de buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande of paleis Soestdijk. Of u nu houdt van de stilte in het bos, of zich liever verdiept bijzondere in architectuur, er is voor elk wat wils. Het festival zelf heeft haar thuis gevonden pal naast Slot Zeist.

 

Klinkt dit u als muziek in de oren? Om het u makkelijker te maken hebben we voor het weekend van 18 en 19 mei een aantal weekendarrangementen samengesteld. Heeft u al een dagkaart voor een van beide dagen in huis? Kies dan het arrangement dat uw weekendje weg compleet maakt.

 

Maak van elke dag tijdens het festival een feestelijk uitje en schuif aan in Grand Café Figi voor een festivallunch of het festivaldiner.

 

 

 

 

 

©

PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE