VERBLIJF

 

Overnachting

In Zeist en omgeving is een aantal aantrekkelijke hotels als u tijdens het festival in Zeist wilt overnachten. Hotel Figi biedt een gunstige kamerprijs voor de bezoekers van het festival: € 89, exclusief ontbijt en toeristenbelasting.

 

Als u gebruik wilt maken van deze aanbieding, kunt u direct boeken door hotel Figi te bellen (030-6927400) of te mailen: hotelreservations@figi.nl

Als u dan refereert aan het volgende nummer (code: 2925734, o.v.v. het Internationaal Lied Festival Zeist), dan krijgt u het bovengenoemde speciale tarief voor bezoekers van het Festival.

 

 

Dineren

We rekenen natuurlijk op mooi weer, dus misschien wilt u na de mastercourse wel even genieten van de lentezon op een terras, of voorafgaand aan een recital ontspannen een hapje eten. In Zeist kan het allemaal. Op loopafstand van de kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente vindt u de Hermitage. Steekt u daar de straat over dan staat u bij de Posterij, waar u tegen inlevering van de bon uit uw programmaboek 10% korting ontvangt. Iets verder wandelen en u komt bij Lokaal Victoria, waar u kunt genieten van een speciale festivalaanbieding: een tweegangendiner inclusief koffie na, voor slechts € 27,50​.

 

 

 

 

 

©