uw bezoek en corona

Onze recitals, masterclasses, workshops, presentaties en lezingen zijn uitsluitend te bezoeken wanneer u naast uw toegangskaart voor het evenement ook beschikt over een geldig coronatoegangsbewijs. Kinderen van 12 jaar en jonger hoeven geen coronatoegangsbewijs te overleggen. Meer informatie over alle coronamaatregelen vindt u op: www.rijksoverheid.nl

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot uw bezoek aan het Internationaal Lied Festival Zeist en de coronamaatregelen.

coronatoegangsbewijs

Bezoekers van 13 jaar en ouder moeten voor de ingang van het gebouw een coronatoegangsbewijs tonen. Als geldig coronatoegangsbewijs gelden:

  • een negatieve testuitslag. LET OP: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd;
  • een vaccinatiebewijs
  • of een bewijs dat u hersteld bent van Covid-19.

Deze bewijzen kunt u als QR-code uploaden in de CoronaCheck-app. Meer informatie over deze app vindt u op www.coronacheck.nl. U kunt ook een papieren coronatoegangsbewijs tonen.

U kunt het coronatoegangsbewijs ook uitprinten via de website www.coronacheck.nl.  Wanneer u geen printer tot uw beschikking hebt kunt u een papieren QR-code aanvragen via telefoonnummer 0800-1351.

Neem behalve uw toegangskaartje ook de volgende zaken mee als u ons bezoekt:

  • een geldig coronatoegangsbewijs (vaccinatie/testen/herstel)
  • uw identiteitsbewijs.

Een medewerker kan bij de ingang de gegevens van uw identiteitsbewijs vergelijken met die op uw coronatoegangsbewijs.

Bij de ingang van de zaal scannen onze medewerkers uw coronatoegangsbewijs. Uw toegangskaart voor het evenement wordt bij de ingang van de zaal op veilige wijze gecontroleerd.

overige vragen

Bezoekers van 13 jaar en ouder moeten voor de ingang een bewijs van vaccinatie/testen/herstel tonen. Zonder geldig coronatoegangsbewijs kunnen wij u geen toegang verlenen tot het gebouw. Ook niet als u in het bezit bent van een geldige toegangskaart voor het evenement. In dat laatste geval kunt u wel uw aankoop laten restitueren of omzetten in een voucher (geldig t/m 31 december 2022).

Als u gezondheidsklachten hebt zoals verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn of koorts, kom dan niet naar het festival. Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk één uur voor aanvang van het evenement, een bericht aan service@ilfz.nl. U kunt dan kosteloos de waarde van uw toegangskaart omzetten in een voucher (geldig tot en met 31 december 2022) of uw aankoop laten restitueren. Vermeld in uw mail in elk geval:

  • uw naam en telefoonnummer
  • waarvoor u een toegangskaart bestelde en het aantal kaarten dat u hebt besteld.

De zaal blijft toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Rollators mogen mee de zaal in en kunnen direct naast uw zitplaats geparkeerd worden.

Bezoekers met een toegangskaart kunnen gebruik maken van de rechter ingang.
Voor genodigden, bezoekers met een beperking en bezoekers zonder een toegangskaart is de linker ingang beschikbaar. Daar bevindt zich ook de kaartverkoop. LET OP: U kunt uitsluitend met pin betalen.

Bij alle ingangen is desinfectiegel beschikbaar om uw handen te desinfecteren.

De kassa en de zaal gaan een half uur voor aanvang open. Een aantal dagen voor het evenement ontvangt u van ons een servicemail met daarin eventuele wijzigingen. 

Vanaf de verschillende ingangen zijn er looproutes in de zaal aangegeven. U hoeft geen andere bezoekers te kruisen. Er zijn voldoende medewerkers aanwezig om bezoekers te begeleiden en zorg te dragen voor een goede doorstroom. Waar mogelijk zijn deuren geopend, zodat u geen deurklinken hoeft aan te raken. We verzoeken u vriendelijk de aanwijzingen van onze medewerkers te allen tijde op te volgen.

Er is geen bewaakte garderobe, u kunt uw jas aan de kapstok hangen in een van de gangen of meenemen de zaal in. We verzoeken u geen grote tassen mee te nemen.

Voorafgaand aan de recitals komt u, wanneer u de looproute volgt, langs een uitgiftepunt waarvandaan

u gratis een drankje naar keuze (met uitzondering van koffie en thee) mee kunt nemen naar uw zitplaats.

Aan beide zijden van de concertzaal zijn toiletten beschikbaar. U kunt uw handen wassen met desinfecterende zeep en afdrogen met papieren wegwerphanddoekjes. Ook is er desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig om – wanneer u dat prettig vindt – zelf het toilet te kunnen reinigen.

De programma’s hebben een korte pauze voor de uitvoerenden. Bezoekers wordt gevraagd te blijven zitten en de zaal niet te verlaten. Het is wel toegestaan om indien nodig van het toilet gebruik te maken. Voorafgaand aan een recital kunt u bij binnenkomst een gratis drankje kiezen en meenemen naar uw zitplaats. 

Uitsluitend wanneer het noodzakelijk is kunt u de zaal tussentijds verlaten. Helaas is het niet altijd mogelijk om hierna weer in de zaal terug te keren. Onze medewerkers zullen op dat moment bekijken of er plaats achter in de zaal beschikbaar is, mocht deze situatie zich voordoen.

De Grote Zaal van de Evangelische Broedergemeente is een monumentale witte kerkzaal uit 1768 met veel sfeer, maar zonder mechanische luchtverversing. Voorafgaand aan een evenement worden ramen en deuren tegen elkaar opengezet. Tijdens de evenementen wordt de luchtkwaliteit gemeten met een CO2-meter.

Delen met anderen