Thuis zit u eerste rang met een toegangskaart voor de online editie van het Oxford Lieder Festival. Met een kaart kunt u samen met anderen genieten van de mooiste recitals en de boeiende randprogrammering. Wilt u het festival ook voor de toekomst steunen? Overweeg dan om per persoon een festivalpas of toegangskaart te kopen of koop een Pioneerpas.

 

Festivalpas

Met een festivalpas van £ 90,00 (± € 100,00) heeft u toegang tot alle evenementen op de dag zelf én gedurende twee weken na afloop van het festival. Daarbij inbegrepen zijn notities, vertalingen, interviews, lezingen en meer. U bespaart ruim 60% op wat u kwijt zou zijn als u losse kaarten kocht.

 

Pioneerpas

Wilt u het Oxford Lieder Festival een extra steuntje in de rug bieden en uw waardering uitspreken voor de mogelijkheden die deze online editie biedt? Met de aanschaf van een Pioneerpas à £ 250,00 (± € 275,00) steunt u het festival en de musici en draagt u bij aan het succes van dit ambitieuze project. De kosten van deze pas zijn gelijk aan de totale kosten voor alle evenementen samen.

 

U ontvangt natuurlijk alle mogelijkheden die een festivalpas u biedt, maar ontvangt daarnaast een aantal exclusieve extra’s:

 

 • Een maand lang toegang tot alle evenementen na afloop van het festival, in plaats van slechts twee weken. U heeft dus ruimer de tijd om op uw gemak te genieten van het festival of uw favorieten nog eens terug te luisteren.
 • Een extra, live recital exclusief voor houders van de Pioneerpas aan de vooravond van het festival.
 • Extra online content in de vorm van exclusieve interviews met artiesten en meer.
 • Een festival-dvd met een selectie van de hoogtepunten van het festival.
 • Twee extra toegangskaarten voor het recital van Dame Sarah Connolly om door te geven aan vrienden.
 • Een uitnodiging voor het feest waarmee we u persoonlijk willen bedanken zodra het weer mogelijk is een dergelijk evenement te organiseren.

 

Korting

Vermeld voordat u afrekent de code Zeist10 en u ontvangt 10% korting op de festivalpas of de Pioneerpas. U betaalt dan respectievelijk £ 81,00 (± € 90,00) of £ 225,00 (± € 250,00).

 

Losse kaarten

Losse toegangskaarten kosten tussen de £ 3,00 en de £ 12,00 (± € 3,25 - € 13,00) per evenement. Twee weken voorafgaand aan het evenement heeft u al toegang tot de extra’s die bij dat evenement horen. Elke livestream zal tot twee weken na afloop van het evenement beschikbaar zijn voor kaarthouders.

 

Kaarten bestellen

U bestelt uw festivalpas of losse kaart(en) via de site van het Oxford Lieder Festival. Om kaarten te kunnen bestellen heeft u een creditcard nodig. Alle toegangskaarten hebben een uniek nummer. Dat nummer is uw wachtwoord voor alle concerten (festivalpas/pioneerpas) of het concert van uw keuze (losse kaarten).

 

Annulering

Bij annulering van het festival in verband met het coronavirus wordt uw boeking automatisch gerestitueerd.

 

Hoe werk het?

 • Alle recitals worden live worden opgenomen en gestreamd via de website van het Oxford Lieder Festival in HD en met hoogstaande audio-opnamen. De opnamen blijven twee weken beschikbaar voor kaarthouders en voor houders van de Pioneerpas zelfs vier weken.
 • Er is een handleiding beschikbaar waarin duidelijk wordt omschreven hoe u toegang krijgt tot het besloten festivalkanaal. Gebruiksgemak en een optimale ervaring staan voorop!
 • De digitale concertzaal is twee weken voorafgaand aan een recital al geopend. U vindt daar onder meer interviews, notities, teksten en meer.
 • Study events worden georganiseerd via Zoom.
 • Wilt u deelnemen aan een van de vraag- en antwoordsessies? U kunt uw vragen live via Twitter of e-mail insturen.

 

 

 

 

KAARTENBESTELLEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAARTVERKOOP

 

 

©

KAARTVERKOOP

KAARTVERKOOP
KAARTVERKOOP
KAARTVERKOOP

KAARTVERKOOP

KAARTVERKOOP
KAARTVERKOOP