ILFZ: Zelf zingen

Nieuwsbrief 17 maart

Het Internationaal Lied Festival Zeist is er voor iedereen, want zingen doe je samen! Ben je nieuwsgierig naar wat er voor jou allemaal te beleven en te doen is tijdens het festival? Kom dan naar de Inspiratiedag op zaterdag 2 april in het Torenlaan Theater. Vanaf 10.00 uur krijg je dan een voorproefje van het programma voor amateurmusici. Want iedereen die dat wil staat tijdens het festival op het podium.
 
Een bruisende dag
Het wordt een bruisende dag, waarop je een aantal korte, openbare masterclasses bijwoont. Je kunt kennis maken met andere geïnteresseerden en de docenten, en al je vragen stellen. En als je geïnspireerd raakt, kun je je meteen inschrijven voor een van de masterclasses, workshops of het festivalkoor. 
 
Lezingen en zelf zingen
Behalve gezongen, wordt er ook verteld. Musicoloog Dinant Krouwel geeft twee korte lezingen waarvan één over componist Liza Lehman en haar collega’s, want in de mannenwereld van toen hadden vrouwelijke componisten het niet makkelijk. Natuurlijk zou de dag niet compleet zijn wanneer je niet zelf zou zingen. Daarom sluit hij af met het instuderen van een lied van Mendelssohn.

De inspiratiedag is een beleving voor iedereen!

Lees de hele nieuwsbrief >