Nieuwsbrief 28 april

Er is voor iedereen iets te beleven tijdens ons bruisende festival, want ook amateurmusici schitteren op het festivalpodium na afloop van de masterclasses en workshops. Verderop in deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van alle presentaties.

Natuurlijk worden ook de allerkleinsten niet vergeten. Want hebt u zin in een vrolijk concert om met uw (klein)kind te bezoeken? Op woensdag 18 mei kunnen jullie Swingen als een kangoeroe tijdens het familieconcert in Theater Figi. Jeroen Schipper en zijn Boegieman-band laten dan een wervelstorm van spetterende liedjes opwaaien. Het is de hoogste tijd om Jeroens grappige en aanstekelijke liedjes te leren kennen. Want ook voor grote mensen is de voorstelling een belevenis.

Op maandag 16 mei sluiten we aan op de actualiteit. Want hier kunnen we nog dromen van het Oosten, maar wanneer je zo’n 2000 kilometer die kant op reist ziet het leven er heel anders uit. Met de opbrengst van het benefietconcert Vrede en Vrijheid voor Oekraïne steunt het festival de actie ‘Zeist voor Oekraïne’. Zodat gevluchte jongeren die in Zeist worden opgevangen, hun vrije tijd weer leuk kunnen besteden en anderen kunnen ontmoeten.

Bestel dus vandaag nog kaarten, want zingen doe je samen!

Lees de hele nieuwsbrief >