maandag

16 mei

14.00 - 17.00

Performance workshop

Hetty Gehring, zangdocent

Deelnemen
€ 50 per persoon / maximaal 6 deelnemers

 

Je meld je aan door een ticket te kopen. De verkoop sluit op 9 mei óf zodra de workshop is volgeboekt. Mail na je aankoop welk lied je voorbereidt voor de workshop. Je kunt je mail richten aan: educatie@ilfz.nl.

Extra workshop wegens grote belangstelling!

Ben jij een zanger die graag op een podium staat, maar heb je het gevoel dat je optreden beter kan? In deze workshop ontdek je wie jij bent vanaf het moment dat je opkomt. Je leert de kracht van je ogen kennen en word je bewust van je uitstraling. Terwijl je op het podium staat verken je de ruimte die je kunt innemen en leer je tijd te nemen, extreme emoties te laten horen, je publiek te bespelen en van rol te wisselen in een lied.

Er is plaats voor zes zangers. Deze workshop is speciaal bedoeld voor zangers die deelnemen aan een van de masterclasses of het Open Podium, maar dat is niet noodzakelijk. Theaterervaring is niet vereist. Zorg dat je één lied goed hebt voorbereid die middag en laat je verrassen.

Hetty Gehring / zangdocent
Na haar studie Nederlands, studeerde Hetty Gehring in eerste instantie zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag om later af te studeren bij Margreet Honig aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast had zij les van onder andere Mira Zakai en Maarten Koningsberger.
In 2003 richtte Hetty Gehring Het Zangatelier in Utrecht op en verdiepte zij zich steeds meer in ademproblemen bij het zingen. Wat zij zelf leerde van Margreet Honig, door wie zij nog altijd gecoacht wordt, en van de adem- en houdingstherapeute Regine Herbig, wees haar daarbij de weg. Op basis van haar ervaring en kennis schreef zij het boek Zing zoals je lacht, dat in 2016 verscheen.

Workshop
maandag 16 mei / 14.00 - 17.00 uur

locatie besloten masterclass
Kunstenhuis Muziekschool De Bilt-Zeist / Theaterzaal (kamer 20) / Markt 3 / 3701 JZ Zeist

 

Delen met anderen