voucher inwisselen

voucher inwisselen

Heeft u een voucher? Wissel deze dan hier in voor een toegangskaart door hieronder aan te geven hoeveel kaarten u wenst en voor welke onderdelen. Met een toegangskaartje geniet u thuis samen met anderen van de mooiste liederen. Een dagpas geeft u toegang tot alle onderdelen van de online festivaldag. U bespaart ruim 40% op wat u kwijt zou zijn als u losse kaarten koopt.

Wilt u het festival ook voor de toekomst steunen of uw waardering uitspreken voor de mogelijkheden die deze online editie u biedt? Overweeg dan om per persoon een toegangskaart of dagpas te kopen of koop een dagpas+. Met de aanschaf van een dagpas+ steunt u het festival en draagt u bij aan het succes van dit project. De kosten van deze pas zijn gelijk aan de totale kosten voor alle evenementen samen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw voucher in zijn totaal om te zetten in een donatie.

Hoe werkt het?

Na ontvangst van uw bestelling wordt uw toegangskaart of dagpas de eerstvolgende werkdag per mail toegestuurd. Uw eventuele resterende tegoed staat in de mail vermeld. Dat kunt u inwisselen in als de kaartverkoop voor het festival in oktober is gestart.

Heeft u een keuze gemaakt?

Klik dan op het winkelmandje, linksboven in het menu. Daar vindt u uw bestelling en kunt u deze bevestigen.

Dagpas

6 juni 2021

Met de dagpas geniet u met € 15,- korting van alle onderdelen van de online festivaldag!