Next Generation: programma voor talentontwikkeling

© Boasphoto / Mel Boas

‘De mooiste liederen hoor je bij Internationaal Festival Zeist’ luidt ons motto. Dat willen we niet alleen nu waar maken, maar ook in de toekomst. Daarom is ruimte voor talentontwikkeling zo’n belangrijke pijler onder het festival. Onder de noemer Next Generation bieden we jonge professionals een breed programma dat hen de kans biedt zich te blijven ontwikkelen en een netwerk op te bouwen. Dat begint al met de masterclasses, gevolgd door het Young Artist Platform waarvoor elke oud-student wordt uitgenodigd. Daarnaast werken we nauw samen met collegafestivals als het Oxford International Song Festival en de Schubertíada Vilabertran, zodat veelbelovende musici podiumervaring kunnen opdoen en een nieuw publiek kunnen bereiken.

De volgende generatie liedduo’s
De afgelopen jaren kon je van dichtbij ervaren hoe diverse liedduo’s zich ontwikkelden en een steeds rijker wordend verhaal vertelden. Wij zijn hen blijven volgen, want de nieuwe generatie liedduo’s moet je koesteren. Verderop in deze nieuwsbrief lees je hoe het een aantal van hen de afgelopen tijd is vergaan en hoe het programma Next Generation hun horizon heeft verbreed.

Masterclass 2024
Ken jij veelbelovende, professionele liedduo’s die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière? Maak hen dan attent op de mogelijkheid zich in te schrijven voor onze masterclasses in 2024! Aanmelden kan tot en met 15 maart volgend jaar.

lees hier de hele nieuwsbrief >

meer nieuws

Deel met anderen:

nl_NL