het Internationaal Lied Festival Zeist is er voor iedereen.

Van geoefend amateur tot beginner, van jong tot oud, het programma Zelf zingen biedt voor elk wat wils. Want zingen zit in ons bloed en er is toch niets leuker dan samen musiceren? Het aanbod bestaat uit masterclasses en workshops van een of meer dagdelen of lesdagen. Alle facetten van het lied komen aan bod: van techniek en interpretatie tot podiumpresentatie. Of je nu als solist op het podium wil staan, samen met je pianist of duo-zanger of wil zingen in het festivalkoor: ook jij kunt schitteren op het festivalpodium. Schrijf je snel in!

Festivalkoor Muziek uit Armenië

Festivalkoor voor amateurzangers o.l.v koordirigent Inge van Keulen m.m.v. Fred Abbingh accordeon en piano en en Madat Jeremian op dhol (Armeense handtrom). De aanmelding voor het festivalkoor is gesloten.

Als ik later groot ben

Masterclass voor liedduo’s (zanger-pianist) o.l.v. Annelies van Gerven en Lidwien Boumans. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

Mijn Verhaal

Masterclass voor gevorderde amateurzangers o.l.v. Lia Mulder, Manuela Ochakovski en Heleen Vegter, Annelies van Gerven, Henriette Schenk en Gilbert den Broeder. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

Open Podium 1 met oefenworkshop

Open Podium voor amateurzangers o.l.v. pianist Bas Verheijden. Aanmelden voor het Open Podium is niet meer mogelijk.

Open Podium 2 met oefenworkshop

Open Podium voor amateurzangers o.l.v. pianist Bas Verheijden. Aanmelden voor het Open Podium is niet meer mogelijk.

Geloof, hoop en liefde

Openbare masterclass voor gevorderde amateurs o.l.v. Maarten Koningsberger en Bas Verheijden. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

nl_NL