word vriend van het Internationaal Lied Festival Zeist! 

U bent al Vriend voor € 45,- per jaar! Twee personen op één adres betalen € 70,-. Hogere donaties zijn uiteraard meer dan welkom, net als periodieke schenkingen voor meerdere jaren. Dat kan al vanaf € 70,- per jaar voor vijf jaar. Wanneer u zich voor diezelfde periode aan het festival verbindt door minimaal € 500,- per jaar te schenken, rekenen wij u tot onze mecenassen. Uw donaties komen dan ten goede aan het Fonds Next Generation dat alle initiatieven op het gebied van talentontwikkeling van het Internationaal Lied Festival Zeist ondersteunt.

Vrienden hebben bij ons een streepje voor:

  • Zo krijgt u 10% korting op alle recitals, masterclasses, dagkaarten en het passe-partout.
  • Geniet u van extra’s zoals het gratis meenemen van een introducee naar specifieke recitals of het volgen van voor overige bezoekers niet toegankelijke lezingen.
  • Mecenassen ontvangen daarbij ook nog eens een uitnodiging voor het openingsrecital én een passe-partout voor de masterclass inclusief het presentatierecital.

hoe word ik vriend?

Om Vriend te worden vult u het aanmeldformulier in en stuurt dat ondertekend retour. Daarmee verleent u ons tegelijkertijd tot wederopzegging een machtiging om uw bijdrage via een automatische incasso te voldoen. U kunt het formulier terugsturen per e-mail of per post t.a.v.:
Ton Tekstra

Van Lijndenlaan 14, 1412EK Naarden

vrienden@ilfz.nl

Geeft u liever geen automatische incasso af, dan rekenen wij € 5,- administratiekosten per jaar. De vriendenbijdrage is in dat geval € 50,- per jaar, en voor een vriend met partner € 75,- per jaar.

U kunt ook bij het bestellen van kaarten aangeven dat u Vriend wilt worden. U kunt dan direct kaarten met korting bestellen en uw vriendenbijdrage voldoen.

overweegt u een periodieke schenking te gaan doen?​

Het Internationaal Lied Festival Zeist heeft een culturele ANBI-status, waardoor schenken fiscaal aantrekkelijk is. Wilt u daarover meer informatie, stuur dan een mail aan vrienden@ilfz.nl of bel met Ton Tekstra op 06 3054 7840. Wij vertellen u graag meer.

nl_NL