word vriend

Het lied raakt onze ziel en diepste emoties, zowel in het luisteren als zingen. Zo draagt het op een bescheiden, maar waardevolle wijze bij aan een betere wereld.

bent u een liefhebber van het klassieke lied?

Vindt u het belangrijk de liedkunst levend te houden en door te geven aan volgende generaties?
Wilt u het participatie- en educatieprogramma van het festival steunen om jongeren te bereiken en te raken? Wilt u nu en in de toekomst genieten van het Internationaal Lied Festival Zeist met vermaarde zangers en begeleiders?

word dan vriend of mecenas van het Internationaal Lied Festival Zeist!

U bent al Vriend voor € 35,- per jaar! Twee personen op één adres betalen € 60,-. Hogere donaties zijn uiteraard meer dan welkom. Wanneer u zich voor vijf jaar aan het festival verbindt door jaarlijks minimaal € 500,- te schenken rekenen wij u tot onze mecenassen. Uw donaties komen dan ten goede aan het Fonds Masterclass dat alle initiatieven op het gebied van talentontwikkeling van het Internationaal Lied Festival Zeist ondersteunt.

vrienden hebben bij ons een streepje voor:

  • Zo krijgt u 10% korting op alle recitals, masterclasses, dagkaarten en het passe-partout.
  • Geniet u van extra’s zoals het gratis meenemen van een introducee naar specifieke recitals of het volgen van voor overige bezoekers niet toegankelijke lezingen.
  • Mecenassen ontvangen daarbij ook nog eens twee vrijkaarten voor het openingsrecital én een passe-partout voor de masterclass inclusief het presentatierecital.

hoe word ik vriend?

Om Vriend te worden vult u het aanmeldformulier in en stuurt dat ondertekend retour. Daarmee verleent u ons tevens tot wederopzegging een machtiging om uw bijdrage via een automatische incasso te voldoen. U kunt het formulier terugsturen per e-mail of per post t.a.v.:
Ton Tekstra

Van Lijndenlaan 14
1412EK Naarden

vrienden@ilfz.nl

U kunt ook bij het bestellen van kaarten aangeven dat u Vriend wilt worden. U kunt dan direct kaarten met korting bestellen en uw vriendenbijdrage voldoen.

draag bij aan de top van morgen: word Mecenas!

Talentontwikkeling is een belangrijke pijler onder het Internationaal Lied Festival Zeist. Voor de carrières van jonge zangers en pianisten is het van doorslaggevend belang om na hun studie in ontwikkeling te blijven. De masterclass voorziet in die mogelijkheid. Om de masterclass betaalbaar te houden voor jonge professionals en de kwaliteit ervan te borgen zijn extra middelen nodig. Daarvoor is het Fonds Masterclass opgericht. Het fonds is ondergebracht bij de vriendenstichting van het festival.

Lees hier meer over het Fonds Masterclass.