veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Kaarten voor het Internationaal Lied Festival Zeist bestelt u via onze ticketshop. Om naar de ticketshop te gaan klikt u hier of op de bestelknop bij een van de programmaonderdelen.

Tijdens het bestelproces doorloopt u de volgende stappen:

  • Nadat u bovenaan het formulier uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres hebt ingevoerd, kiest u het aantal kaarten dat u wenst te bestellen door te klikken op -selecteer- in een van de drie kolommen.
  • Vervolgens verschijnt links in beeld de totaalprijs inclusief € 2,00 transactiekosten. Wanneer u een dagkaart koopt bent u voordeliger uit dan wanneer u losse kaarten koopt. In tegenstelling tot de meeste ticketshops brengen wij de transactiekosten per bestelling in rekening en niet per toegangskaart.
  • U betaalt veilig met iDeal of creditcard. In het laatste geval wordt een toeslag van 2% berekend.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers is voor ons belangrijk. Om voldoende afstand te kunnen realiseren en een wachtrij te voorkomen kunt u geen kaarten kopen aan de zaal. U bestelt uw toeganskaart eenvoudig online.

Wanneer u voor uw bestelling gebruik wilt maken van uw tegoed bestelt u niet online, maar stuurt een mail aan info@ilfz.nl. Vermeld in uw mail in elk geval:
• uw naam en telefoonnummer
• of u vriend van het Internationaal Lied Festival Zeist bent of wilt worden
• hoeveel kaarten uw wilt bestellen en voor welk programmaonderdeel
Wij sturen u de toegangskaarten dan zo snel mogelijk toe of nemen contact met u op.

U kunt uw voucher gewoon gebruiken. Zo lang de voucher geldig is kunt u de waarde ervan verzilveren. Een eventueel nog openstaand tegoed blijft geldig tot 31 december 2022. Na die datum kan het nog openstaande tegoed gerestitueerd worden of alsnog omgezet in een donatie.

U kunt uw voucher gewoon gebruiken. Wij zullen na ontvangst van uw bestelling per mail contact met u opnemen voor de afwikkeling van het openstaande bedrag.

Voor beide programmaonderdelen ontvangt u sowieso de liedteksten. Komt u naar het Young Singers Platform, dan bieden wij u tijdens de pauze om 15.00 uur een pauzedrankje aan. Ook ’s avonds is een pauzedrankje inbegrepen. Voor alle andere tijdstippen geldt dat drankjes tegen betaling verkrijgbaar zijn (pin only).

Dan is er helaas iets verkeerd gegaan. Wanneer u een mail stuurt aan info@ilfz.nl lossen we dat graag voor u op. Vermeld in uw mail in elk geval:

  • uw naam en telefoonnummer
  • waarvoor u een toegangskaart bestelde en het aantal kaarten dat u hebt besteld

We sturen u de toegangskaarten zo snel mogelijk alsnog toe of nemen contact met u op om u verder te helpen.

Geen nood, we kunnen u de toegangskaarten nogmaals toezenden. Stuur daarvoor een mail aan info@ilfz.nl waarin u in elk geval vermeldt:

  • uw naam en telefoonnummer
  • waarvoor u een toegangangskaart hebt besteld en het aantal kaarten dat u hebt besteld.

U ontvangt dan zo snel mogelijk nieuwe toegangangskaarten per mail.

Hebben wij uw vraag nog niet beantwoord? We helpen u graag verder. Stuur een mail aan info@ilfz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In verband met de placering ontvant u hierover van ons persoonlijk bericht voorafgaand aan het evenement. Uiteraard houden wij rekening met de dan geldende adviezen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus.

Toegangskaarten zijn niet geplaceerd. Op volgorde van binnenkomst worden alle bezoekers naar hun plaats geleid om te voorkomen dat u elkaar onnodig moet passeren.

Komt u naar het Young Singers Platform, dan bieden wij u tijdens de pauze om 15.00 uur een pauzedrankje aan. Ook ’s avonds is een pauzedrankje inbegrepen. Voor alle andere tijdstippen geldt dat drankjes tegen betaling verkrijgbaar zijn.

Het is niet mogelijk om contant af te rekenen.

Het avondrecital is om ongeveer 22.00 uur afgelopen.

Betaald parkeren kunt u in de parkeergarage naast Hotel Theater Figi aan het Rond. U kunt gratis parkeren aan de Zinzendorflaan, vlakbij Slot Zeist. Toets voor een juiste navigatie in: Brouwerij, Zeist. Vanaf deze locatie loopt u in vijf tot tien minuten naar de concertlocaties. Wilt u deze locaties op de kaart zien? Klik hier.

Ja, het festival is goed bereikbaar met OV. Vanaf station Utrecht CS en station Driebergen-Zeist reist u verder met de bus: Synthus lijn 50 en U-OV lijn 51 en 74. U stapt uit bij de halte Het Rond en loopt vanaf daar in ongeveer twee minuten naar de concertlocaties. Wilt u deze locaties op de kaart zien? Klik hier.