Open Podium 2 met oefenworkshop

start: vrijdag 17 mei / presentatie dinsdag 21 mei

Bas Verheijden, piano

Zelf zingen en schitteren op het festivalpodium? Meld je dan nu aan voor het Open Podium, speciaal bedoeld voor amateurzangers die onder begeleiding van een professionele pianist liederen willen zingen. Wil je zingen met je eigen pianist? Kies dan voor de Masterclass Als ik later groot ben voor liedduo’s (zanger en pianist).

Tijdens de oefenworkshop op vrijdag 17 mei – de eerste dag van het festival – is pianist Bas Verheijden je begeleider en vocal coach. Er is plaats voor zeven zangers. Elke deelnemer krijgt 15 minuten de gelegenheid de gekozen liederen met Bas te oefenen en natuurlijk leer je ook veel van elkaar.

Tijdens het Open Podium op dinsdag 21 mei zijn er per deelnemer 10 minuten beschikbaar. Je zingt twee liederen die passen bij het festivalthema Vertel, vertel, vertel! dat gaat over onze onbedwingbare behoefte aan het vertellen en horen van verhalen. Wie verlangt niet terug naar de geborgenheid waarin de eerste verhalen tot ons kwamen? De magische samensmelting van tekst en muziek, maakt liederen tot een ontroerend en intens medium om aan die verlangens tegemoet te komen. Dit thema heeft vele componisten en dichters in alle tijden en landen geïnspireerd tot de mooiste composities. Tijdens het Open Podium vertel je in het kort het verhaal van de liederen die je vervolgens tot klinken brengt.

praktisch

Oefenworkshop
Vrijdag 17 mei / locatie A / 13.30 – 17.30 uur

Open Podium
Dinsdag 21 mei  / locatie B
16.45 – 17.15 uur podiumrepetitie
17.30 – 18.30 uur presentatie Open Podium

aanmelden en kosten

Kosten
€ 75,00 per persoon

maximaal 7 deelnemers

Aanmelden
Meld je aan door een ticket te kopen. De verkoop sluit op woensdag 1 mei óf zodra het Open Podium is volgeboekt.

Na je aankoop wordt je repertoirekeuze afgestemd met pianist Bas Verheijden.

Bij je inschrijving ontvang je één vrijkaart voor een recital naar keuze en een passe-partout voor de openbare masterclasses voor professionals.

locatie

Locatie A / oefenworkshop
KunstenHuis Idea Muziekschool / Markt 3, 3701 JZ Zeist

Locatie B / Open Podium
Kleine Zaal Evangelische Broedergemeente / Zusterplein 20, 3703 CB Zeist

aanmelden

€ 75,00 per persoon

Meld je aan door een ticket te kopen. Dit Open Podium is volgeboekt. Stuur een mail aan educatie@ilfz.nl wanneer je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Vergeet niet in je mail je naam en contactgegevens te vermelden. Mocht er een plek vrijkomen, dan wordt er – in volgorde van aanmelding – contact opgenomen.

Deel met anderen:

nl_NL