Next Generation 2023

© Anna Groot

De liedkunst levend houden en doorgeven aan een nieuwe generatie musici én publiek is een van de grondgedachtes achter het Internationaal Lied Festival Zeist. Om dat waar te maken bieden we een ruim aanbod aan activiteiten voor professionele en amateurmusici onder de noemer Next Generation.

Masterclass en Young Artist Platform
Jaarlijks nemen zes, vooraf geselecteerde liedduo’s deel aan onze zevendaagse masterclass. Jonge, talentvolle professionals die klaar staan om de sprong naar een groter publiek te maken, kunnen zich daarvoor inmiddels aanmelden. Voor u, ons publiek, is tijdens die sessies een belangrijke rol weggelegd. Uw belangstelling en aandacht voor wat op het podium gebeurt draagt bij aan de ontwikkeling van de studenten.
Alumni en musici die tijdens een ander festival of concours opvielen, worden uitgenodigd zich op te geven voor het Young Artist Platform. Een logische vervolgstap om hen extra kansen te bieden zich aan het publiek voor te stellen. Het is welk jaar weer spannend, want wie gaat na afloop naar huis met de belofte te kunnen optreden in Zeist en Oxford? 

Bestel vandaag nog kaarten voor de masterclass en het Young Artist Platform, want jong talent hoort u bij het Internationaal Lied Festival Zeist!

meer nieuws

Deel met anderen:

nl_NL